Kiertotalouden edelläkävijät

Vantaan Uusiolassa hyödynnetään jäte kustannustehokkaasti luontoa kunnioittaen

Kolme perustajajäsentä, yksi yhteinen suunta

Uusiolassa toimii kolme kiertotalouden edelläkävijää: Vantaan Energia, Remeo ja Rudus.

Alueena Uusiola on enemmän kuin osiensa summa. Tämän kolmikon kunnianhimolla, yhteisillä tavoitteilla ja yhteistyöllä aluetta kehitetään jatkuvasti eteenpäin.

Vantaan Energia antaa Uusiolassa kotitalouksien sekä kaupan ja teollisuuden jätteille uuden elämän sähkönä ja lämpönä. Remeo jatkojalostaa jätteistä uusiomateriaalia ja palauttaa sen kiertoon eteenpäin älyteknologian avulla. Rudus puolestaan kierrättää kivipohjaiset tuotteet 100-prosenttisesti rakennustuotteiden raaka-aineiksi sekä uusiotuotteiksi.

Yhdessä arvojen mukaista tekemistä

Uusiolan yritysten tavoitteena on hidastaa ilmastonmuutosta, säästää luonnonvaroja sekä säilyttää luonnon monimuotoisuutta. Yhdessä olemme vahvempia ja maailma muuttuu nopeammin kohti parempaa.

Kolmen yrityksen yhteinen panostus kiertotalouteen

105

tonnia muovia kierrätetty Remeossa

1,8 milj. tonnia

Rudus on kierrättänyt Betoroc-kierrätysbetonimurskeita Uusiolassa ja kaikkiaan noin 8 milj. tonnia!

670 000 tonnia vuodessa

Vantaan Energialla käsitellään iso määrä kuluttajien sekäjätettä vuositasolla

Huipputeknologiaa ja tulevaisuuden työpaikkoja

Nykyään tiedetään, että se mikä ennen oli roskaa, on tänä päivänä raaka-ainetta ja valuuttaa. Kiertotalous on mielenkiintoinen ja kasvava ala ja se houkuttelee voimakkaasti yrityksiä, jotka näkevät kiertotalouden taloudellisen merkityksen. Uusiolaan on investoitu tähän mennessä enemmän kuin mihinkään muuhun kiertotalousalueeseen Suomessa. Lähivuosille Uusiolaan onkin jo tehty lisää investointipäätöksiä.Tässä kyydissä on hyvä olla mukana monestakin eri syystä.

Investoinnit tarkoittavat lisää työpaikkoja ja sitä mukaa myös alueen kehittymistä. Ja kun Uusiola kehittyy, se tarkoittaa, että ympäristö voi paremmin. Kaikki voittavat.

Remeon kaikki aviomet työpaikat

Ruduksen kaikki avoimet työpaikat

Vantaan Energian kaikki avoimet työpaikat

Hei naapuri tai vierailija!

Olet meille tärkeä. Otamme lähiasukkaat huomioon toiminnassamme ja pyrimme luomaan kaikille viihtyisän ympäristön sekä maapallon, jolla elää vielä huomennakin. Voit jättää meille viestin tai tutustua Uusiolaan vierailun merkeissä.

uusiomateriaali

uusiokivituotteet

jäte

energia

kierrätysbetoni ja louhe

Scroll to Top